Αναγνώστες
Πέμπτη 23 Απριλίου 2015
Η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας!~Κόκκαλο σουπιάς
To σουπιοκόκκαλο είναι ένα ελαφρύ, επιμήκη, αντικείμενο αλευρώδη που αποτελείται κυρίως από ασβέστιο - καθιστώντας το τον ιδανικό τρόπο για τη συμπλήρωση της πρόσληψης ασβεστίου στα Πτηνά.Το κυριότερο συστατικό του σουπιοκόκκαλου είναι το ανθρακικό Ασβέστιο (σε 85% περίπου),όπως επίσης και το κύριο συστατικό του κέλυφους των αυγών που γεννούν τα πουλιά.
Το κόκαλο της σουπιάς όταν το πιάσουμε έχει δύο όψεις, μια μαλακή και μια σκληρή. Το καναρίνι μας θα τσιμπάει και θα τρώει από τη μαλακή πλευρά ενώ η σκληρή είναι καλή για να τρίβει το ράμφος του. Καλό είναι να το βάζουμε μέσα στο κλουβί με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορεί να τσιμπάει και τις δύο πλευρές.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου